Specialmaskiner från Jimec Jan Blom AB

av | 05 Oktober, 2020

Inom industri och skogsbruk är det alltid viktigt att man har maskiner som kan effektivisera ditt dagliga arbete samtidigt som de har en trygg och välutvecklad design för att du aldrig ska behöva få problem med bristande utrustning. Då är det skönt att alltid kunna vända sig till en tillverkare och leverantör som har lång erfarenhet inom branschen och alltid kan hjälpa dig att ta fram bra specialmaskiner som du behöver inom just din verksamhet.

Hos JIMEC JAN BLOM AB så har man arbetat med att ta fram specialmaskiner för olika verksamheter och företag under en lång tid, därför kan du alltid känna dig trygg med att vända dig till dem för att få bästa möjliga hjälp med att tillverka såväl industri specialmaskiner som med lincenssvetsning men också service och underhåll av dina maskiner som du dagligen använder i ditt arbete för att de ska ha en så lång livslängd som möjligt. Med bred kompetens och mångårig erfarenhet kan du alltid känna dig trygg med att man på JIMEC JAN BLOM AB kommer att motsvara dina önskemål och behov på specialmaskiner inom många olika delar av industriverksamhet.

Komplett service under hela tillverkningen.

En mycket stor fördel med att vända sig till JIMEC JAN BLOM AB när man är i behov av industri specialmaskiner är att ni alltid kommer att få komplett hjälp och service vid beställning ända från första idé till färdigt slutresultat, levererat och installerat på plats. Det enda du behöver göra är att ta första kontakten för att kunna starta ett smidigt och effektivt samarbete helt anpassat efter dina önskemål och behov då man på JIMEC JAN BLOM AB alltid arbetar och tillverkar utrustning efter dig som individuell kund. Så oavsett om ni driver ett mindre jord- eller skogsbruk eller har en större industri kommer ni få bästa möjliga hjälp med tillverkning av specialmaskiner hos JIMEC JAN BLOM AB.​